Tilgang til Stamhuset høsten 2018 - Oppdatert

Tilgang til hovedinngangen via Stortingsgaten er stengt, men du kan komme til hovedinngangen ved å gå inn fra Tollbugaten.
Tilgang til hovedinngangen via Stortingsgaten er stengt, men du kan komme til hovedinngangen ved å gå inn fra Tollbugaten.  
Tilgang til hovedinngangen via Stortingsgaten er stengt, men du kan komme til hovedinngangen ved å gå inn fra Tollbugaten.||| Tilgang til hovedinngangen via Stortingsgaten er stengt, men du kan komme til hovedinngangen ved å gå inn fra Tollbugaten.||| Foto: |||

Begrenset tilgang til Stamhuset 

Stortinget opplyser at arbeidet med ferdiggjøring av hele Nedre Vollgt. fremskyndes og at nye datoer er bestemt. Det medfører at hele Nedre Vollgate fra Wessels plass til hjørnet Prinsens gate stenges fra ca 3. oktober. 

Dette betyr at vår hovedinngang ikke blir tilgjengelig før 23.11. og at eneste inngang frem til da vil være bakre inngang/kjøreport i Prestegaten. Du finner inngangen ved å gå inn mellom restaurant Christiania og Jensens Bøfhus (det er ikke mange meter å gå).

Gravearbeidene i Nedre Vollgate er snart ferdige.

Alle som har vært i Stamhuset i Oslo de siste 3-4 årene har sett de store gravearbeidene rett utenfor hoveddøren vår. Et høyt gjerde har stengt oss nesten inne i årevis.

Nå går arbeidet mot slutten og vi er glade for å kunne fortelle at Nedre Vollgate vil bli åpnet for trafikk innen utløpet av 2018.

Det er bra og etterlengtet, men innspurten i prosjektet krever at deler av gaten må stenges i perioder.

Alle møter i Stamhuset i høst vil gå som planlagt. 

Alternativ inngang hele høsten 2018

Personalinngangen i Prestegaten (utenfor Stortingsgarasjen) åpnes i hele høst for alle brødre og med de samme åpningstider som tidligere. Der finnes ringeklokke, kamera og portåpner. Kjøreporten vi dessuten være åpen i en time før møtet og til møtestart. Alle adgangskort vil fungere som normalt.

Alle som har vært i Stamhuset vet at personalinngangen ikke er like «standsmessig» som hovedinngangen, men det er ingen omvei for noen broder.

Alle endringer i adkomst merkes med tydelige skilt.

Andre opplysninger

Brødre til opptak eller forfremmelse (med faddere) stiller til oppgitt tid og sted.

Eventuelle spørsmål om adkomst kan stiles til resepsjonen i de vanlige åpningstidene eller pr. epost til medlemskontoret, 

Mbrh fra

Thor Bergby

Ordenens SeglbevarerSist redigert søndag, 30 september 2018 07:29