Tilgang til Stamhuset høsten 2018

Tilgang til hovedinngangen via Stortingsgaten er stengt, men du kan komme til hovedinngangen ved å gå inn fra Tollbugaten.
Tilgang til hovedinngangen via Stortingsgaten er stengt, men du kan komme til hovedinngangen ved å gå inn fra Tollbugaten.  
Tilgang til hovedinngangen via Stortingsgaten er stengt, men du kan komme til hovedinngangen ved å gå inn fra Tollbugaten.||| Tilgang til hovedinngangen via Stortingsgaten er stengt, men du kan komme til hovedinngangen ved å gå inn fra Tollbugaten.||| |||

Gravearbeidene i Nedre Vollgate er snart ferdige.

Alle som har vært i Stamhuset i Oslo de siste 3-4 årene har sett de store gravearbeidene rett utenfor hoveddøren vår. Et høyt gjerde har stengt oss nesten inne i årevis.

Nå går arbeidet mot slutten og vi er glade for å kunne fortelle at Nedre Vollgate vil bli åpnet for trafikk innen utløpet av 2018.

Det er bra og etterlengtet, men innspurten i prosjektet krever at deler av gaten må stenges i perioder.

Alle møter i Stamhuset i høst vil gå som planlagt. Hovedinngangen er åpen som vanlig, men adkomsten vil bli annerledes i perioder. Vi må derfor i perioden bruke personalinngangen fra Prestegaten (utenfor Stortingsgarasjen). Du finner inngangen ved å gå inn mellom restaurant Christiania og Jensens Bøfhus (det er ikke mange meter å gå).

August,  september og første halvdel av oktober 2018
For oss betyr det at fortauet fra Stortingsgaten til hovedinngangen vår vil bli stengt i hele august og september og med forventet åpning i første halvdel av oktober. I denne perioden blir det fri adgang fra Tollbugaten (sydsiden) for de som ønsker å komme inn denne veien.

Fra midten av oktober og ut året 2018
Fra midt i oktober vil øverste del av Nedre Vollgate bli ferdigstillet. Fra da får vi igjen fri adgang fra Stortingsgaten, men fortauet blir stengt på den andre siden, fra hoveddøren til Tollbugaten.

Alternativ inngang hele høsten 2018
Personalinngangen i Prestegaten (utenfor Stortingsgarasjen) åpnes i hele høst for alle brødre og med de samme åpningstider som tidligere. Der finnes ringeklokke, kamera og portåpner. Kjøreporten vi dessuten være åpen i en time før møtet og til møtestart. Alle adgangskort vil fungere som normalt.

Alle som har vært i Stamhuset vet at personalinngangen ikke er like «standsmessig» som hovedinngangen, men det er ingen omvei for noen broder.

Alle endringer i adkomst merkes med tydelige skilt.

Andre opplysninger

Brødre til opptak eller forfremmelse (med faddere) stiller til oppgitt tid og sted.

Eventuelle spørsmål om adkomst kan stiles til resepsjonen i de vanlige åpningstidene eller pr. epost til medlemskontoret. (  ). Se også hjemmesiden vår frimurer.no.

Mbrh fra

Thor Bergby

Ordenens SeglbevarerSist redigert onsdag, 08 august 2018 10:55