Torsdag 28. november kl 1200 inviterer Fiducia Tromsø til julelunsj på Forhåpningen.

Vi serverer julemat med tilbehør, kaffe og kake også med tilbehør. Pris kr 400,- pr person som betales ved oppmøte. VIPPS kan evt også benyttes.

Til Fiducia-lunsjen inviteres frimurere over 65 år med ledsager. Hjertelig velkommen også til de som har mistet sin frimurermann. Maria-søstre og Tempelriddere over 65 år er også hjertelig velkommen til lunsjen.

Påmelding senest i løpet av mandag 25. november til Asbjørn Johansen, mobil 958 36 147 eller e-mail: Hjertelig velkommen til Fiducia-julelunsj torsdag 28. november!

Hilsen Asbjørn (leder Fiducia) Britt og Elisabeth

Torsdag 13. juni var det klart for sommerens tur med Fiducia, i nydelig nordnorsk sommervær.

Hele 36 deltakere deltok på turen, med Karlsøy Buss som transportør og sjåfør Arild Myrvoll. Turen gikk via Breivikeidet til Lyngseidet og videre til Årøybukt.

Der besøkte vi Aurora Spirit Distillery. Vi fikk omvisning i destilleriet og vi var også i bunkersen hvor whiskyen ligger lagret. Og ikke minst fikk vi mulighet å prøvesmake de andre produktene deres, som aquavit, vodka og gin.

Vi avsluttet besøket med lunsj, også den bestående av lokale råvarer. Bussturen fortsatte så innover Lyngen, Storfjord og til Hatteng der vi stoppet på utkjøringen ved E6, for kaffepause med medbrakt kaffe og hjembakte kaker.

De 36 fornøyde deltakerne var tilbake i Tromsø ca kl 18.00, melder reiseleder Asbjørn Johansen.