Murskjeens broderbrev til møte i I grad, 26. april

Torsdag inviteres det til Murskjeens siste møte i dette vårsemesteret. 

I tillegg har vi valg på ny Delegert Mester. Kandidatene er i alfabetisk rekkefølge: Kjetil Bakke, Morten Persen og Vidar Brundtland Steder. Møt opp og fyll salen - la oss sammen gi vår støtte til de brødre som stiller til valg. Et viktig valg for vår loge.

Hjertelig velkommen!
Med broderlig hilsen,
Truls Berger, Aftenens Ordførende Mester

MEDDELELSER:
Torsdag 24. mai inviterer vi igjen til en vandring på Vår Frelsers gravlund
Murskjeens Sommeravslutning 9. juni

Torsdag 24. mai inviterer vi igjen til en vandring på Vår Frelsers gravlund
- med tilbakeblikk på personer som ved sin gjerning har vært med på å skape vår historie. Denne vandringen har blitt en fin tradisjon, som vi har første torsdag etter 17.mai, kl 18.30 hvert år. Stein Holst har ansvaret for gjennomføringen. Han har også denne gang fått med seg positive og dyktige Murskjebrødre som legger ned mye tid og innsats i forberedelsene til dette arrangementet. Været er alltid fint, og stemningen er en blanding av høytidelighet, blandet med kunnskapsformidling. Gode venner bruker også dette som en fin måte å treffes på, noen uker etter det siste logemøtet før ferien. Noen kjenner kanskje ikke så godt til Vår Frelsers Gravlund og Æres-gravlunden. Den ligger lunt og godt plassert nesten midt i Oslo sentrum. Det er en vakker og fredfull oase – hvor storbyens lyder kun kan høres langt i det fjerne. Vi avslutter alltid runden vår med å synge ”Ja vi elsker”, mens vi står mellom det siste hvilestedet til komponisten og forfatteren. Hele turen bruker å ta ca en og en halv time. Ingen påmelding - bare møt frem ved inngangen på hjørnet av Akersbakken og Ullevålsveien klokken 18.30. Ingen kostnader. Kom alene, eller ta med familie og venner. Alle er velkomne

Murskjeens Sommeravslutning 2018
Årets sommeravslutning er satt til lørdag 9. juni, og vil ha tema Kristiania og oppbygging etter bybrannen, hvor vi skal bli enda bedre kjent med grunnleggingen av vår kjære hovedstad.
Vi starter ved arbeidersamfunnets plass og vandrer mot kvadraturen. På vandringen skal vi høre mer om bybebyggelsene, begivenhetene og noen av de kjente personene som har formet vår by. Vi vil få tilgang til noen historiske perler som vanligvis er utilgjengelig for folk flest, så her er det bare å sørge for å bli med.
Om ønskelig kan man legge et besøk til kafé for enkel servering og kanskje slukke tørsten i sommervarmen, for godvær er også bestilt.
Vi starter kl.11:00, oppmøte ved Arbeidersamfunnets plass.
Byvandringen er gratis men for å holde oversikt ber vi om påmelding.
Påmelding skjer til Terje Torp på

 Sist redigert mandag, 23 april 2018 06:04