Valg av Deputert Mester i Murskjeen 4. november

||| ||| Foto: |||

Kjære Murskjebrødre!

Ordenens Stormester har meddelt at med virkning fra lørdag 25. september kl. 16, og i tråd med at alle nasjonale restriksjoner opphører, kan vi igjen åpne all logevirksomhet og gjennomføre møter som normalt.

Dette er en dag vi har ventet på lenge! Full gjenåpning betyr at vi kan avholde møter uten rituelle tilpasninger, og at vi igjen kan danne broderkjede som våre ritualer tilsier.

Det vil ikke lenger være antallsbegrensninger på våre møter, heller ikke nødvendig med forhåndspåmelding. Det vil fra nå av være tillatt med sosialt samvær etter våre møter, hvilket også betyr at vi etter at taffelet er hevet går til Armigeralsalen for gode samtaler, kaffe og evt. avec.

Jeg håper du finner tid til å delta på møtet denne aftenen med anledning til å hente broderlig varme, inspirasjon og motivasjon i frimureriets ritualer og symboler. Det blir hyggelig å se dere igjen!

Valg i Murskjeen

Murskjeen avholder valg på Deputert Mester torsdag 4.november.
Kandidatenes navn legges ikke ut her på nettet.
I følge Murskjeens tradisjon skal brødre til valg i Østen lede et møte i 1.-grad. Det blir: én kandidat torsdag 30. september og neste kandidat torsdag 28. oktober.

Murskjeen avholder valg på Første Bevoktende Broder torsdag 18. november. Tre brødre har sagt seg villige til å stille til valg. Også her legges ikke navnene ut på nettet men de står i epostene dere får fra sekretariatet, og opplyses på møtene.

Øvrige møter

Murskjeen besøker vår vennskapsloge St.Nikolas t.d. gyldne Anker mandag 4. oktober. Merk tiden, det er snart. Vi kjører egne biler, si ifra om du har plass til en broder eller to i din bil. Forhåndspåmelding til sekretariatet innen onsdag 29. september.

Torsdag 7.november holder vi møte i II grad. Vi kan endelig forfremme brødre nå som Norge er gjenåpnet! Torsdag 14. oktober får vi besøk av 35 brødre fra logen i Selfoss på Island. Murskjeen trenger hele tiden nye medlemmer. Kjenner du noen du vil gi en stor gave? Da må du vurdere anmeldelse til logen! Har du selv ikke grad til å kunne anmelde, ikke nøl med å kontakte en i Østen så løser det seg nok. Vi avholder informasjonsmøte mandag 18. oktober for interesserte og ledsagere. Og så har vi en stor Jubileumsfest lørdag 13.november. Kryss av datoen i kalenderen allerede nå!

Sist redigert fredag, 01 oktober 2021 11:04