Adventskonsert i Moss - Sirius for 28. gang!

|| || Foto: ||

177 deltok på årets Adventskonsert i St. Johanneslogen SIRIUS. Konserttradisjonen ble startet av operasanger Svein Carlsen og er nå et fast innslag på årsplanen i SIRIUS.

Adventskonserten ble stemningsfullt startet med lystenning ved Ordførende Mester Leif Gjerstad. Selve konserten ble så åpnet med fine innslag av Moss Frimurer Sangforening under ledelse av Jostein Grolid, inkl. solist og saksofonist.

Som vanlig var et ungt talent fra Kulturskolen i Moss invitert. Årets gjestesolist var 16 år gamle Tine, som imponerte både med sin sang og sitt fiolinspill.

Et flott innslag stod for øvrig Logens organist og dirigent Jostein Grolid for da han akkompagnerte sin kone Anne Christine som spilte fløyte.

Nesten selvsagt, fremførte Svein Carlsen nå 80 år, et par av sine flotte julesanger. Tanker om julen ble formidlet av br. Kjell Andreas Tørring, tidligere sogneprest på Røros.

I tråd med en tradisjon gjennom noen år, ble gaven fra Logefelleskapet (Borg, Kronen og SIRIUS) i Moss delt ut, denne gangen til «Varmestua» i byen. Beløpet var i år kr. 100.000,-. Leder for den virksomheten, Arild Nilsen takket hjerteligst for gaven og orienterte om denne fine og for mange svært viktige virksomheten.

Årets konferansier var Lars Jegleim, som igjen ledet et flott arrangement. Etter «Deilig er jorden», ble han og alle sentrale aktører i planlegging og gjennomføring takket av med en blomst fra Ordførende Mester. Så gikk turen ned i Spisesalen og Sangerstuen for kaffe og julekake.

Sist redigert tirsdag, 12 desember 2017 19:37