×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 200

Ny Deputert Provincialmester i Trondhjems Provincialloge

Fra v. Håkon Pharo, Svein Klokkerhaug og Ingar Samset
Fra v. Håkon Pharo, Svein Klokkerhaug og Ingar Samset Jahn Herold Hansen
Fra v. Håkon Pharo, Svein Klokkerhaug og Ingar Samset Fra v. Håkon Pharo, Svein Klokkerhaug og Ingar Samset Jahn Herold Hansen

Håkon Pharo ble i et ordinært VII gradsmøte i Trondheim 18. mars innstallert som ny Deputert Provincialmester i Trondhjems Provincialloge. Han overtar etter Ingar Samset som har sittet i embetet i de siste 8 år.

Broder Ingar har planer om å flytte fra Trondheim til Oslo og for fremtiden vil det bli Landslogen som får nyte godt av hans store kunnskap om frimureriet. I Trondheim har han vært en populær og etterspurt taler og foredragsholder i alle skifter, Johannesgradene, Andreasgradene og selvfølgelig ikke minst i Kapitlet. Det ble i takketalene som ble holdt under taffelet uttrykt sterke ønsker fra alle som var tilstede om at vi måtte få se ham igjen på møter i Trondheim når han hadde anledning til det.

Håkon Pharo ble 4. mars utnevnt tildelt XI grad i et VIII grads møte hvor vår Stormester Tore Evensen var tilstede og foretok den høytidelige handlingen. Stormesteren presiserte spesiellt at denne forfremmelsen ikke var et resultat av den innsats Håkon Pharo hadde gjort for Provinciallogen, men på grunn av innsatsen man forventet at han skulle yte i fremtiden.  Utnevnelse til XI grad foregår stort sett bestandig i Oslo og det var tolv år siden en slik seremoni skjedde i Trondheim, en stor opplevelse for de 90 brødrene som var tilstede.

Brødrene i Trondheim provins ønsker både Ingar og Håkon lykke til med sine store fremtidige oppgaver for frimureriet i Norge.

 

Sist redigert tirsdag, 24 mars 2015 15:14

Den Norske Frimurerorden, Nedre Vollgt. 19, 0158 Oslo. Postboks 506 Sentrum, N-0105 Oslo. Telefon: 22 47 95 00

Kontaktinformasjon til Ordenen og sentrale embedsmenn
Ansvarlig redaktør for nettsidene:
Teknisk ansvarlig for nettsidene:

For spørsmål om Min Side og ditt medlemskap:

Personvernerklæring

© 1749-2022 Den Norske Frimurerorden