Tromsø: Møter i IX grad 9.10 og 10.10

Vi har med dette gleden av å invitere til årets to siste møter i IX grad med møtedag både onsdag 9. og torsdag 10.9, og merk - møtestart kl. 18:00.

Vi håper at du vil være med på å gjøre disse møtene til en god opplevelse og at vi kan fylle kolonnen slik at både recipiendene og de medfølgende brødre og faddere samt våre gjester får en fin opplevelse sammen med oss i denne graden.

I møtet onsdag 9.10 får vi besøk fra Trondheim Provincialloge ved at Provincialmester følger en broder som skal få sin IX grad i Tromsø.

Embetsverket ser fram til møtene. Vi håper derfor at du snakker litt med andre av dine logebrødre i IX og X grad slik at flere kan bli enige om å delta i møtene sammen.

Møtet onsdag 9.10 blir ledet av Deputert Provincialmester. Det er 6 recipiender som stiller til forfremmelse; tre brødre fra Stella Polaris i Tromsø, en fra Ottar på Bardufoss, en fra St. Stefan på Sortland og en fra St Knud i Brønnøysund.

Også møtet torsdag 10.10 blir ledet av Deputert Provincialmester. Det er 5 recipiender som stiller til forfremmelse; en broder fra Stella Polaris i Tromsø, en fra Arcturus i Narvik, en fra Øystein i Svolvær og to fra Corona Borealis i Harstad.

Vi håper brødrene vil møte i god tid før møtestart, som er kl. 18:00 og at vi sammen får fine møter, taffel og samvær.

Vi ser frem til møtene og ønsker vel møtt.