Adventsstund 2019 i Bodø

Adventsstund 2019 i Bodø
   
| | |

Bodø Frimurer Sangforening arrangerte også denne gang Adventsstund i logen. Dette er et tradisjonelt arrangement som sangkoret har gjennomført i mange år, og hadde også denne gangen øvet til et program med tradisjonelle julesanger. I perioden fra begynnelse av Advent til nærmere julaften er det mange underholdningstilbud både fra profesjonelle og amatører. Konkurransen om publikum er stor, men Adventsstund i logen har alltid vært populær. 

De nærmere 80 brødre med sangere, ledsagere, familie og venner fikk denne første søndag i Advent en fin opplevelse med korsang og allsang i Stjernesalen. Vår dirigent Trond H.F. Kverno ledsaget oss med historier om de enkelte korsangene, og Kjell Krey Dagsloth holdt en tale med gode ord til oss alle. Første lys på Adventstaken ble tent av ei fin jente som var sammen med sin familie mens alle sang «Bli lys».  Aften i Stjernesalen avsluttet med at sangkoret sang «O Hellige natt» under stjernehimmelen. Vi tror alle mente sangkoret fremførte sangene på en god og fin måte da de kvitterte med applaus.

Det andre høydepunktet var samling i salongen hvor det ble servert nydelige snitter som den enkelte sanger brakte med seg. Her hadde nok kona eller ledsager bistått. Neste høydepunkt ble salg av årer og trekking av de mange premier. Interessen for å delta i en spennende loddtrekking var stor hos de fleste, og derfor ble det nesten kamp om årene før vi var nødt til å si stopp. 

Adventsstunden ble også denne gang avsluttet med at alle sang Deilig er Jorden og formannen takket alle for deltagelsen, og ga vår dirigent en blomsterhilsen som takk for god innsats.

Martin-Arne Nyheim

Sist redigert torsdag, 05 desember 2019 17:04

Den Norske Frimurerorden, Nedre Vollgt. 19, 0158 Oslo. Postboks 506 Sentrum, N-0105 Oslo. Telefon: 22 47 95 00

Kontaktinformasjon til Ordenen og sentrale embedsmenn
Ansvarlig redaktør for nettsidene:
Teknisk ansvarlig for nettsidene:

For spørsmål om Min Side og ditt medlemskap:

Personvernerklæring

© 1749-2022 Den Norske Frimurerorden