IKT-avdelingen

IKT-avdelingen

IT-avdelingen i Den Norske Frimurerorden supporterer, drifter og vedlikeholder alle Ordenens sentrale løsninger, fra Microsoft365 og e-postløsninger til IT-systemer for administrasjon, bibliotek, regnskap, arkiv, medlemsregister m.m.
Vi søker etter brødre som har interesse og erfaring med IT, og som har ønske om å bidra med support, drift/vedlikehold eller prosjektledelse noen timer/dager pr uke. Arbeidssted er fortrinnsvis i Stamhusets 4. etg i Oslo, men IT jobber også ofte like mye hjemmefra.
IT-avdelingen har ingen lønn å tilby, men kantineordning og et fint miljø blant brødre som jobber for at logebrødrene i hele Norge skal få de løsningene de har behov for. Krav til grad: VIII
Hvis dette høres spennende ut, ønsker vi å komme i kontakt med deg!
Send oss en e-post med info om deg selv til: IKT-leder Terje B Skrinde:

Her finner du informasjon om hvordan du skal gå frem for å sette opp abonnement på en loges møtekalender. Du kan sette opp flere slike abonnementer på én PC eller telefon. Hver loge, broderforening og gruppe har sin egen kalenderlink for abonnement.

For å finne link til logens kalenderabonnement, gå til logens møtekalender og klikk på knappen "Abonnér på kalender". Da får du opp en link som automatisk kopieres inn i utklippstavlen på din PC. Dersom dette ikke fungerer på akkurat din PC, kan du manuelt kopiere linken. Denne skal du bruke i forklaringen som følger nedenfor.

soek-grader

Informasjon om møtekalendersystemet på frimurer.no, med tips om hvordan du kan få mest mulig ut av systemet.

Klikk på "Les mer" for å lære mer om funksjonene i møtekalendersystemet.

Den Norske Frimurerorden, Nedre Vollgt. 19, 0158 Oslo. Postboks 506 Sentrum, N-0105 Oslo. Telefon: 22 47 95 00

Kontaktinformasjon til Ordenen og sentrale embedsmenn
Ansvarlig redaktør for nettsidene:
Teknisk ansvarlig for nettsidene:

For spørsmål om Min Side og ditt medlemskap:

Personvernerklæring

© 1749-2022 Den Norske Frimurerorden