Med et flertall av stemmer fra 112 stemmeberettigede medlemmer ble Johnny Veum valgt til Loge Kolbeins Ordførende Mester den 4. oktober 2017. Innsettelsen ble utført av OSM den 25. oktober 2017 og etterfulgt av en festpreget feiring.

Vi minner om at på møtet onsdag den 29. november er det valg på ny Dep. Mester.

Deputert Mester har en sentral rolle i embetsverket, og er Ordførende Mesters stedfortreder. Det er derfor viktig at du som Kolbeinbroder møter opp og deltar i valget!

De av dere som ønsker lutefisk til taffelet, må melde seg på snarest for at restauratør skal vite antallet.

Du kan melde deg på, enten ved å benytte skjemaet som ligger i kaffesalen i 3. etg, eller ved å sende en e-post til Kolbein sitt sekretariat:

Mange har allerede meldt seg på, men det er fortsatt ikke for sent.

Vi håper mange av dere møter opp til dette viktige valget.

Vel møtt

"Kolbeintimen" er for brødre som ønsker å bli bedre kjent med hverandre, og som også søker frimurerisk kunnskap. Den begynner med sosialt samvær og kaffe kl. 17:00 i kafferommet i 3. etg. Vi har et program med temaer som blir belyst av forskjellige brødre fra kl. 17:30. I denne engere krets er det gode muligheter for å stille spørsmål.

Dette er ment å være et ganske kort og konsentrert sammendrag av logens historie. Kilde til dette er jubileumsboken som ble laget til logens 100-års jubileum i 1991, og det anbefales å lese den fullstendige historie i denne boken.

Man må langt tilbake i Sagaen for å finne grunnlaget for Logens navn. Det har sitt utgangspunkt i Snorres Kongesagaer, og til beskrivelsen av en hendelse med tilknytning til det distrikt Broderforeningen og den nye Logen dekket.