Besøk fra Mo i Rana

Deler av embedsverket i St. Andreaslogen Hålogalands møte 30. april. F. v.: OM og DelM i Hålogaland, Olav Andreassen og Arild Sandvik. Fra St. Andreaslogen Helgeland deltok Robin Söderkvist, Bjørn Grytten og kveldens møteleder, OM Kristian Drage.
Deler av embedsverket i St. Andreaslogen Hålogalands møte 30. april. F. v.: OM og DelM i Hålogaland, Olav Andreassen og Arild Sandvik. Fra St. Andreaslogen Helgeland deltok Robin Söderkvist, Bjørn Grytten og kveldens møteleder, OM Kristian Drage.  
Deler av embedsverket i St. Andreaslogen Hålogalands møte 30. april. F. v.: OM og DelM i Hålogaland, Olav Andreassen og Arild Sandvik. Fra St. Andreaslogen Helgeland deltok Robin Söderkvist, Bjørn Grytten og kveldens møteleder, OM Kristian Drage.||| Deler av embedsverket i St. Andreaslogen Hålogalands møte 30. april. F. v.: OM og DelM i Hålogaland, Olav Andreassen og Arild Sandvik. Fra St. Andreaslogen Helgeland deltok Robin Söderkvist, Bjørn Grytten og kveldens møteleder, OM Kristian Drage.||| |||

Tirsdag 30. april hadde både St. Johanneslogen Midnatsol og St. Andreaslogen Hålogaland møte i henholdsvis I og IV/V grad. Det uvanlige denne kvelden var at Midnatsol hadde en såkalt «veteranloge», der tidligere embedsmenn sto for gjennomføringen av møtet. Hålogaland hadde besøk fra Mo i Rana, og medlemmer av St. Andreaslogen Helgeland sto blant annet for møteledelse og tale. Etter møtene var det felles taffel med havrettsbord.

Begge møtene ble gjennomført med en stil og verdighet som ga deltakerne en opplevelse de vil huske. Taffeltalene ble holdt av tidligere OM i Midnatsol, Reidar Nilsen, og OM i St. Andreaslogenen Helgeland, Kristian Drage. Drage sa blant annet at Saltfjellet er en liten barriere, men når den krysses, og man kommer til Bodø, da opplever man virkelig forbrødring og kameratskap.

Om det var det utmerkede havrettsbord, eller det uvanlige i at to losjemøter munner ut i et felles måltid, som ga følelsen av et stort fellesskap, er vanskelig å si. Sikkert er det at kvelden ble minnerik, og i Bodø ser vi fram til nye besøk fra den andre siden av Saltfjellet.

Sist redigert fredag, 03 mai 2019 09:50

Den Norske Frimurerorden, Nedre Vollgt. 19, 0158 Oslo. Postboks 506 Sentrum, N-0105 Oslo. Telefon: 22 47 95 00

Kontaktinformasjon til Ordenen og sentrale embedsmenn
Ansvarlig redaktør for nettsidene:
Teknisk ansvarlig for nettsidene:

For spørsmål om Min Side og ditt medlemskap:

Personvernerklæring

© 1749-2022 Den Norske Frimurerorden