En enorm berikelse...

Bildet viser kveldens embetsverk og gjester. I midten foran Rolf-Helge Schjem, Jan Holt og Arne Østigård.
Bildet viser kveldens embetsverk og gjester. I midten foran Rolf-Helge Schjem, Jan Holt og Arne Østigård. Per Arvid Tellemann
Bildet viser kveldens embetsverk og gjester. I midten foran Rolf-Helge Schjem, Jan Holt og Arne Østigård.|| Bildet viser kveldens embetsverk og gjester. I midten foran Rolf-Helge Schjem, Jan Holt og Arne Østigård.|| Per Arvid Tellemann||

Bodø Kapitel Broderforening var på besøk i Svolvær 19. august. Der ble det gjennomført et møte i VII grad under ledelse av foreningens Ordførende Broder Jan Holt. Kveldens taler var Ordførende Mester i Bodø Stewardloge, Rolf-Helge Schjem.

Til sammen hadde tjue brødre tatt turen fra Bodø for å delta på møtet i Svolvær. Den sedvanlige hjertelige mottakelsen og det strålende sommerværet de ble møtt med, satte en spesiell ramme for møtet.

- Besøket fra Bodø betyr en unik anledning til å få påfyll på kapitelritualene her hjemme, i stedet for alltid å måtte reise til Bodø eller Tromsø. Dette er etter min mening en enorm berikelse for miljøet her at vi kan få oppleve slike ting, uttalte Ordførende Mester i St. Johanneslogen Øystein, Arne Østigård.

Sist redigert onsdag, 24 august 2016 15:35

Den Norske Frimurerorden, Nedre Vollgt. 19, 0158 Oslo. Postboks 506 Sentrum, N-0105 Oslo. Telefon: 22 47 95 00

Kontaktinformasjon til Ordenen og sentrale embedsmenn
Ansvarlig redaktør for nettsidene:
Teknisk ansvarlig for nettsidene:

For spørsmål om Min Side og ditt medlemskap:

Personvernerklæring

© 1749-2022 Den Norske Frimurerorden