Øyvind Kvalnæs ny Ordførende Mester i Midnatsol

Øyvind Kvalnæs ny Ordførende Mester i Midnatsol
   
Øyvind Kvalnæs ny Ordførende Mester i Midnatsol

Vi gratulerer Øyvind Kvalnæs som ny Ordf.M. i Midnatsol, og samtidig hans navnebror Øyvind Dale med logens Honnørtegn! Fra v.: Ordenens Stormester Tore Evensen som forrettet installasjonen, Øyvind Dale som mottok Midnatsols Honnørtegn, tidl. O.M. Tor Halseth Bang og den nye Ordf.Mester Øyvind Kvalnæs.  (Foto: Kjell Krey Dagsloth)

Vi gratulerer St. Johanneslogen Midnatsol i Bodø med Øyvind Kvalnæs som ny Ordførende Mester fra 17. oktober. Han avløste da Tor Halseth Bang som har uttjent sin tid etter seks års utmerket innsats som leder av en av landets største frimurerloger. Øyvind Kvalnæs har gjort tjeneste i en rekke embeder i Bodø-logene, bl.a. som CM og nå sist som Deputert Mester i Bodø Stewardsloge.

Installasjonen av den nye OM. ble forrettet av Ordenens Stormester Tore Evensen, med Tromsø Provincialloges Deputerte Provincialmester Børje Kajander som bisitter, - og med over 140 brødre til stede i Stjernesalen. En stor begivenhet for Midnatsol, og en av logens store festdager! Vi gratulerer br. Øyvind og ønsker ham lykke til som Midnatsols nye leder!

Fortjent Honnørtegn

Tor Bangs aller siste embedsgjerning som OM før han ble «tidligere», var å tildele Midnatsols og Bodø-logenes organist gjennom nesten 30 år, Øyvind Dale, Logens Honnørtegn som takk og heder for langvarig og trofast innsats. Selv visste Øyvind ingen ting om dette før han ble kalt ut av sangkoret og bedt om å stille foran OM for å motta tegnet. En tydelig meget populær heder til en fortjent broder. Vi gratulerer hjertelig!

Sist redigert tirsdag, 24 oktober 2017 15:48

Den Norske Frimurerorden, Nedre Vollgt. 19, 0158 Oslo. Postboks 506 Sentrum, N-0105 Oslo. Telefon: 22 47 95 00

Kontaktinformasjon til Ordenen og sentrale embedsmenn
Ansvarlig redaktør for nettsidene:
Teknisk ansvarlig for nettsidene:

For spørsmål om Min Side og ditt medlemskap:

Personvernerklæring

© 1749-2022 Den Norske Frimurerorden