Sjefen på dugnad i Bodø

Stormesteren kunne demonstrere godt håndlag med skrumaskinen, og hans innsats er behørig antegnet i dugnadsprotokollen.
Stormesteren kunne demonstrere godt håndlag med skrumaskinen, og hans innsats er behørig antegnet i dugnadsprotokollen. Arnfinn Larsen
Stormesteren kunne demonstrere godt håndlag med skrumaskinen, og hans innsats er behørig antegnet i dugnadsprotokollen. Stormesteren kunne demonstrere godt håndlag med skrumaskinen, og hans innsats er behørig antegnet i dugnadsprotokollen. Arnfinn Larsen

Dugnadsarbeidet på det nye logetilbygget i Bodø år fremover med liv og lyst, og de innvendige veggene og installasjonene i både hovedetasje og underetasje begynner å komme på plass.

Arbeidslagene går sine skift, - gjerne slik at pensjonister blant brødrene går sine arbeidstimer på morgen og formiddag, mens en del av de yngre brødrene jobber ettermiddag og kveld.

Torsdag 25. september feiret St. Johanneslogen Salten sin 10. Høytidsdag, og hvem andre meldte seg til formiddagsdugnad enn Ordenens Stormester Tore Evensen! Forøvrig assistert av Prov.Mester Per Trygve Kongsnes. Begge viste godt håndlag, og er behørig innført i dugnadsprotokollen.

Det er foreløpig ikke satt noen bestemt dato for ferdigstillelse av nybygget. – Alt er trygt under tak og vi sier ferdig når vi er ferdige, sier prosjektlederen Georg Rasmussen.

Sist redigert torsdag, 02 oktober 2014 20:02

Den Norske Frimurerorden, Nedre Vollgt. 19, 0158 Oslo. Postboks 506 Sentrum, N-0105 Oslo. Telefon: 22 47 95 00

Kontaktinformasjon til Ordenen og sentrale embedsmenn
Ansvarlig redaktør for nettsidene:
Teknisk ansvarlig for nettsidene:

For spørsmål om Min Side og ditt medlemskap:

Personvernerklæring

© 1749-2022 Den Norske Frimurerorden