×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 200

Vellykket 100-årsjubileum i Trondhjems Provincialloge

Festsalen i Trondheim fylt til trengsel med 300 deltagere under Gallaen lørdag kveld
Festsalen i Trondheim fylt til trengsel med 300 deltagere under Gallaen lørdag kveld Trond Hillestad
Festsalen i Trondheim fylt til trengsel med 300 deltagere under Gallaen lørdag kveld Festsalen i Trondheim fylt til trengsel med 300 deltagere under Gallaen lørdag kveld Trond Hillestad

Trondhjems Provincialloge feiret sitt 100-årsjubileum gjennom hele helgen 28. januar til 1. februar.

Forut selve jubileumsfeiringen var det Ordførende Mestermøte med alle Ordf, Mestre og Ordf. Brødre i provinsen etterfulgt av et møte i VII grad på fredag hvor også vår OSM Tore Evensen deltok. Mens brødrene deltok på logemøtet var over 60 ledsagere samlet til et eget arrangement i Cafe Logen. Kveldens møte ble en mektig opplevelse med 180 deltagere og kveldens recipender ble forfremmet under en ramme det er få forunt å oppleve.

På lørdag formiddag var det to seminarer for brødrene i regi av Forskningslogen Niels Treschow mens nærmere 50 ledsagere var på omvisning på Ringve Musikkhistorisk museum.

Høydepunktet var selvfølgelig den store Gallaen på lørdag kveld hvor 300 deltagere tok plass i Logens store festsal. Hva som huskes best av denne kvelden er vanskelig å si da høydepunktene sto i kø, men man kommer ikke utenom innslaget hvor over 50 gutter fra Nidarosdomens guttekor kom syngende inn av dørene og tok plass på scenen. Det var også  innslag med sang av Stine Mari Langstrand og Espen Lauritzen von Ibenfeldt, og det må selvfølgelig nevnes at alle musikalske innslag var ved logens egne musikere, Øystein Løvli, Torstein Siegel og Erlend Jentoft.

På søndag var det Høymesse i Nidarosdomen som ble forrettet av brødrene Ingar Samset og Ståle Arne Vansvik etterfulgt av kirkekaffe i logen med over 100 deltagere.

Alt i alt et arrangement verdig en 100-årsjubilant og det er all grunn til å berømme arrangementskomiteen som har arbeidet i to år for å få dette vel i havn.

Sist redigert onsdag, 27 mai 2015 00:09

Den Norske Frimurerorden, Nedre Vollgt. 19, 0158 Oslo. Postboks 506 Sentrum, N-0105 Oslo. Telefon: 22 47 95 00

Kontaktinformasjon til Ordenen og sentrale embedsmenn
Ansvarlig redaktør for nettsidene:
Teknisk ansvarlig for nettsidene:

For spørsmål om Min Side og ditt medlemskap:

Personvernerklæring

© 1749-2022 Den Norske Frimurerorden