Ny Deputert Mester

Ny Deputert Mester
   
Ny Deputert Mester

Lederskifte i Sunnfjord

Den 29.09.2017 ble br. Johan Kåre Kjerstad installert som ny Deputert Mester i Oscar til de syv Bjerges deputasjonsloge Sunnfjord. Høytideligheten fant sted i deputasjonslogens lokaler på Mo, og installasjonen ble gjennomført av OM i Oscar tdsB Hjalmar Olseth. Tilstede under innsettelsen var mange brødre fra Sunnfjord og også de tidligere Deputert Mestre Trygve Jacobsen og Ludvig Birkeland .

Br. Johan blir den fjerde i rekken av Deputerte Mestere som skal føre dep.logens første hammer. Han avløser br. Tore Bjarne Gamborg jr, som siden 2014 har ledet det frimureriske arbeidet denne delen i provinsen. Br. Johan har lang fartstid i frimureriet. Han kom inn i ordenen i 1987 og har hele tiden hatt et bankende hjerte for det å arbeidet som ligger i logens budskap om å formidle varme og lys.

Den OM rettet under taffelet en takk til den avgåtte broder Tore Bjarne Gamborg jr. Kvelden ble spesiell for alle brødrene, da den avgåtte Deputerte Mester sin far, som også var broder i logen, var alvorlig syk. Det ble sendt mange varme tanker til både far og sønn Garborg den kvelden.

I sin tale under det etterfølgende taffel sa den OM at jobben vår å møte og prege andre mennesker. Vi preger folk med både de ordene vi velger, de symbolene vi har. Logens budskap er at alle skal kunne ta del i det streke budskapet logen har. Dem OM la vekt på at Johan gjennom et langvarig arbeid, både i skoleverket og det frivillige Norge, har de beste forutsetninger for å møte alle mennesker der de er. Viktigere er det at broder Johan har så klare meninger om at veien videre fra der vi er, og til dit vi skal, er en vei vi finner best sammen med andre. 

Denne invitasjonen til samarbeid fra vår nye Deputerte Mester gir optimisme for fremtiden!

Sist redigert onsdag, 03 januar 2018 20:34

Den Norske Frimurerorden, Nedre Vollgt. 19, 0158 Oslo. Postboks 506 Sentrum, N-0105 Oslo. Telefon: 22 47 95 00

Kontaktinformasjon til Ordenen og sentrale embedsmenn
Ansvarlig redaktør for nettsidene:
Teknisk ansvarlig for nettsidene:

For spørsmål om Min Side og ditt medlemskap:

Personvernerklæring

© 1749-2022 Den Norske Frimurerorden