Nyttårshilsen fra Ordførende Mester i Oscar

I forbindelse med Oscar til de syv Bjerges årsloge mandag 13. januar, ønskes Ordførende Mester logens brødre et godt nytt år. Hans hilsen gjengis i sin helhet her:

"Godt nytt år ! 

Vi står i dag på terskelen av et nytt år i Oscar tds Bjerge sin historie. Oscar har, med unntak av krigen, drevet uavbrutt siden 1875, og vår 145. høytidsdag er om en uke. Vår historie består av å mange ting: medlemmer som ikke er lenger, bygninger som ble for små og bygninger som har brent opp. Men vi her, under den samme stjernehimmelen som da vi ble stiftet i 1875. 

Enten vi er veteraner, eller nye som medlemmer, så ligger mulighetene foran oss,- med blanke ark. Kanskje er mye av 2020 planlagt allerede, men alle kan finne en åpning til enten filosofere over eget liv, eller til å finne ut hva vi er i møte med andre mennesker. Mitt nyttårsønske er at alle skal skrive vår egen historie, men også at vi deler våre opplevelser med andre. Det er i møte med andre at en lærer. Dette gir oss både minner og muligheter. Alle kan med sitt bidrag for utgjøre den lille forskjellen som gjør at hverdagen kan litt bedre for noen av de vi møter 

Med dette håp ønsker jeg samtlige et godt nytt år!"

Sist redigert mandag, 13 januar 2020 12:43

Den Norske Frimurerorden, Nedre Vollgt. 19, 0158 Oslo. Postboks 506 Sentrum, N-0105 Oslo. Telefon: 22 47 95 00

Kontaktinformasjon til Ordenen og sentrale embedsmenn
Ansvarlig redaktør for nettsidene:
Teknisk ansvarlig for nettsidene:

For spørsmål om Min Side og ditt medlemskap:

Personvernerklæring

© 1749-2022 Den Norske Frimurerorden