IX grad i Tromsø 6. og 7. mars kl 1800

Tromsø Provincialloge har med dette gleden av å invitere til årets to første møter i IX grad onsdag 6. og torsdag 7.3, møtestart begge dager er kl 1800.

Vi håper at du vil være med på å gjøre disse møtene til en god opplevelse og at vi kan fylle kolonnen slik at både recipiendene og de medfølgende brødre og faddere samt våre gjester får en fin opplevelse sammen med oss i denne graden.

Vi vet at både embetsverket og recipiendene gleder seg til møtene. Vi håper derfor at du snakker litt med andre av dine logebrødre i IX og X grad slik at flere kan bli enige om å delta i møtene sammen.

Møtet onsdag 6. mars blir ledet av Deputert Provincialmester og det er 11 recipiender som stiller til forfremmelse. Fire kommer fra Stella Polaris i Tromsø, fire kommer fra St. Stefan til de tre Stene på Sortland, en kommer fra Olav til den gyldne Passer på Strømmen, en fra Astra til de syv Hav i Sandefjord og en fra Haakon til de tre Lys i Oslo.

Til Taffelet serveres nakkekoteletter med tilbehør.

Møtet torsdag 7. mars blir ledet av Deputert Provincialmester og det er 8 recipiender som stiller til forfremmelse. To kommer fra Stella Polaris i Tromsø, to kommer fra Arcturus i Narvik, to kommer fra Corona Borealis i Harstad, en fra Polarlys i Alta og en fra Ottar til de tvende Nøkle på Bardufoss.

Til Taffelet serveres karbonadekaker med tilbehør.

Vi håper brødrene vil møte i god tid før møtestart, som er kl. 18:00 og at vi sammen får fine møter, taffel og samvær.

Vi ser frem til møtene og ønsker vel møtt!