Tromsø: Møter i IX grad den 10. og 11. oktober kl. 18

Vi har med dette gleden av å invitere til to møter i IX grad med møtedag både onsdag og torsdag, og merk – møtestart kl. 18:00.

Vi håper at du vil være med på å gjøre disse møtene til en god opplevelse og at vi kan fylle kolonnen slik at både recipiendene og de medfølgende brødre og faddere samt våre gjester får en fin opplevelse sammen med oss i denne graden. Både embetsverket og recipiendene ser frem til møtene. Vi håper derfor at du snakker litt med andre av dine Logebrødre i IX og X grad slik at flere kan bli enige om å delta i møtene sammen.

På møtet onsdag 10. oktober er det 7 recipiender som stiller til forfremmelse. Det er to fra Stella Polaris i Tromsø, en fra Arcturus i Narvik og fire fra Ottar tdt Nøkle på Bardufoss. Til taffelet serveres nakkekoteletter med tilbehør.

På møtet torsdag 11. oktober er det 6 recipiender som stiller til forfremmelse. Det er to fra Stella Polaris i Tromsø, en fra Midnatsol i Bodø, en fra Polarlys i Alta og to fra St. Stefan tdt Stene på Sortland. Til taffelet serveres bacalao. Begge møtene vil bli ledet av Deputert Provincialmester.

Vi håper brødrene vil møte i god tid før møtestart, som er kl. 18:00 og at vi sammen får fine møter, taffel og samvær.

Vi ser frem til møtene og ønsker vel møtt.